Lite information om oss

Till nyhetssidan

Lite bilder har vi också

Om ni vill kontakta ossJag som förestår denna site heter
Mia Törnqvist och nås på 0158-22029 / 0707-764125.
Webmaster är Lasse Törnqvist och grafisk design är gjord av Eva Bredberg.

 

Lilla "nykomlingen"


Redspot´s Domino "Nikko"

Född: 171117

e.
C.I.E NORD UCH SE VV-14 Smörsoppens In The Woods
u. Redspot´s Anglia


Ja, som en virvelvind kom han in i huset, i början på juli! Just då var huset fullt av extrahundar, valpar och tre löptikar..... så fokus blev inte riktigt bara på herr Nikko men det gjorde ingenting!

Om jag ska försöka beskriva honom så är han alltid glad (väldigt glad), pigg och med på allt, helt orädd och väldigt nyfiken!! Han gillar att åka bil (även om han kan dregla lite ibland), sover gott hela natten (gärna på min kudde....), han kan gå fint i koppel om han har en pinne i munnen (där finns lite att jobba på), han kommer snabbt på visselpipa (oftast), han äääääälskar att bada och äääääälskar katterna! Han tycker om alla andra hundar och alla människor! Tycker om att leka med leksaker, snor dom gärna först för att få igång leken:-). Gillar att spåra och kan vara ensam kortare stunder.......

Sedan finns det massor av andra saker att berätta om honom men det tar vi senare!

Nu söker vi en familj till honom, en egen familj! En familj med tid och intresse för att låta honom arbeta och vara med så mycket det bara går! Jag vill gärna ha honom med bibehållen avelsrätt och därför bör du inte bo för långt bort från Gnesta, alternativt om du själv är utställningsintresserad så funkar ett längre avstånd! Men det absolut viktigaste är att du är beredd på att låta honom jobba, och att lära känna en kille som redan har etablerat en del vanor..... Han är verkligen värd en egen familj nu, även om det kommer att bli svårt för oss att släppa honom, lilla Nikko!!!

En liten spjuver:-)

Delar gärna korg med katten!

Gillar att apportera, och bada också!

.

Full fart och många prickar!

.

Vi tränar på att stå, måste prova lyckan i ringen

.

I mina ögon en stilig kille <3

.

Kan absolut koppla av, om det inte händer något kul.....:-)

.

Älskar att vara nära <3

 

 

 


Top