Lite information om oss

Till nyhetssidan

Lite bilder har vi också

Om ni vill kontakta ossJag som förestår denna site heter
Mia Törnqvist och nås på 0158-22029 / 0707-764125.
Webmaster är Lasse Törnqvist och grafisk design är gjord av Eva Bredberg.

 

 

Tidigare aktualliteter
2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006

Aktuellt

Yazza

ALena

Coockie

Amara

230104: Nytt år IGEN! I förrgår firade vi vår förstfödda som fyllde 40 år! Känns som igår! Om 40 år är jag 104....... Ok, nog om detta, 2023 hoppas jag ska komma att bli ett bra år, inte bara för mig men för alla omkring mig, för folk som svälter, för folk som flyr krig <3. Kalla mig drömmare, men hoppet är väl det sista som överger oss?

Hur som helst, det har väl inte hänt så mycket här sedan sist. Igen har ett antal hundar besökt oss för kortare eller längre tid, alltid kul att se hur grupper och individer beter sig när det kommer nya! En fantasisk sak med rasen är ju att dom kommer så himla bra övrens, oavsett ålder och kön! (Ok att "Holly" låter lite, hon är väl lite för gammal för att omges med småungar hela tiden, men bara dom lyssnar är allt frid och fröjd, och det gör dom:-)). Välkomna tillbaka "Sally", "Lexus", "Polini" med fler!!

Lite utställning har det varit, med betoning på lite:-)!Jag och Lena Johansson drog till Norge med R ALena E Zoloqvist "Alena" och hennes busiga "Ante". Båda med EXC för en domare som delade ut många VG och till och med något GOOD, en får vara nöjd med det!! Som vanligt tog "ALena" allt med ro, trots en inte helt optimal hall, otroligt hög ljudnivå, väldigt trångt och sååååå halt golv!! Faktiskt risk för skador både på människor hundar:-(. Lika för alla men inte ok!

Lilla Eastfarms Magic Moment "Yazza" ställdes x2 i valpklass i Järpen. Fem valpar i klassen, 3:a båda dagarna! Riktigt bra gjort av matte Marie som kom in som en beginner! "Yazza" skötte sig utmärkt, glad och positiv, blir kul att fortsätta följa! Hon kommer i slutet på febr, då får vi lära känna varandra ordentligt!

R Cappuchino "Chino" har ju en kull hos kennel Dillnergården, D My Gardian Angel har också debuterat i ringen, valpklass 2 med suuuuperfin kritik och BIR-valp och BIG-4! Stort Grattis! Ser fram emot fler resultat:-)!

Årets Stora Stockholm räckte inte tiden till..... tänkte jag. Men så ville jag ju i alla fall se alla hundar, welshen gick lördagen. På söndagen fattades det folk till rasparaden så då blev vi där på söndagen också:-)! Representanter fick bli "Dezza" och dottern "ALena" tillsammans med Lena Johansson och superduktiga barnbarnet Isabelle! Nu har vi köpt glitterklänning, dags att börja ringträna:-)

Ja, så har valparna flyttat, dom som var hos kennel Art Geson, efter vår Party Box At Redspots Adea "Zizi". Var förstås där och tittade, såg så fina ut! Bettan behöll en så jag får väl åka dit snart igen och kolla! Nästa vinter är det min tur att få låna hem "Zizi" för en kull, det ser jag fram emot!

Valparna i Norge hos Lena Holtet, med R Cappuchino "Chino" som pappa och Freckles Zyx "Bailey" som mamma har också flyttat, och gisses så fina och så söta<3! Många fina uppdateringar har det blivit, tack för det när jag inte hann dit:-(. Gjorde i alla fall ett försök att skicka en liten leksak och en godisbit med hälsning från pappa. Med facit i hand skulle det gått fortare att gå till Oslo. Skickade paketet 2 dec. 28 dec var det tillbaka hos mig!!! Jag undrar verkligen vad PostNord gör? Och deras kundtjänst är ett skämt. Men i morgon ska dom får höra av mig igen, var så säkra!

Ja, så har R Clara-Cookie Doug "Cookie" varit ute igen. Denna gång i Grums, tävlade för fjärde diplomet i TSM2 och titel, men "missade" en. Ändå superfina ord från domaren, där hon slutade med en 3:e plats utomhus och 4:a i totalen! TjoHo!!Grattis och nytt år, nya möjligheter!!

Och så "Amara", R Red Rose. Hon som, tillsammans med matte är såååå nära nu!! Bilden talar för sig själv!! Håller alla tummar! Nästa gång:-))

 

 


Top