Lite information om oss

Till nyhetssidan

Lite bilder har vi också

Om ni vill kontakta ossJag som förestår denna site heter
Mia Törnqvist och nås på 0158-22029 / 0707-764125.
Webmaster är Lasse Törnqvist och grafisk design är gjord av Eva Bredberg.

Aktuellt 2007 2006

2007 11 10
Jaa, husse och Thai fixade galant godkänt i anlagsprovet i viltspår, vilket team! Nu väntar förhoppningsvis något prov i öppen klass om inte vintern kommit för att stanna.
Själv var jag i Åstorp och ställde ut, och resultatet blev helt ok. Lilla Nynne HP i valpklass 2, Redspot´s Lill-Stava 2 ökl med CK och reserv i btkl och Ztoja blev för dagen BIM! Så även om resan var lång så var det värt det, och trevligt sällskap hade vi som vanligt!"Pil
2007 10 27
I helgen var vi i Oslo tillsammans med Åsa, kennel Red Delicious, och parade hund, och passade på att hälsa på Redspot´s Dunder-Karlsson, Birk. Han var en trevlig bekantskap (även om han glömt gå till frisören men hans "småmattar" vet hur man gör nu), glad och positiv, full fart framåt på vår promenad. Han verkade trivas med livet, och vi ser fram emot rapport från spårkurs! Tack familjen Heir för att ni tog er tid med oss, både en trevlig promenad och gott fika!!
Pil
2007 10 14
Så har också Thai fått möjligeheten att göra ett MH-test, och med härligt resultat! Han reagerade pecis som vi trodde, supersocial, helt orädd, inga kvarstående rädslor, lekfull och skotten, ja det var inget!! Men det har vi förstått, han är verkligen en kille att hålla i handen när åskan går!!
Tack snälla Susanne, kennel Caudatus, som tänkte på oss när ni fick en plats över!!

Pil
2007 09 16
Vilket härligt gäng som tog sig tid att komma ner till Gnesta för en liten "lektion" i viltpår! Honey, Kasper, Coffee, Ebba, Cajsa och Stava gav sig glatt ut i skogen med klövar och klädnypor och provade på att leta rådjursben, och alla fixade det galant (ja, Coffee kanske tyckte att det var lite i läskigaste laget med blod och ben, men i alla fall). Hoppas nu att vi lyckats väcka ert intresse, för hundarna gillade det! Tack alla mattar och hussar, och vi ser fram emot att få boka ett litet anlagsprov framöver!
Pil
2007 09 01
De goda nyheterna är:
Så var vi då vid första målet! På utställningen idag fick Iagos Escape "Ztoja" sitt 3:e och sista CERT och kan nu titulera sig SVENSK UTSTÄLLNINGS-CHAMPION!
Nu ska vi vila från utställningar och bara roa oss i skogen ett tag framöver med massor av viltspårsträning.
Inte nog med det, Thai och Inez tog varsitt CK, Bettans Redspot´s Lill-Stava "Stava" tog ytterligare ett förstapris.Geltmans Gala Delicious "Wilja" blev BIR-valp, Ztojas syster Iagos Space "Leva" plockade hem BIM-rosetten, grattis Åsa, kennel Red Delicious! Lilla cockerkompisen Guldkulans Hey Jude "Chansa" fick nöja sig med ett andrapris, men vi vet ju varför, eller hur??

De tråkiga nyheterna är att Ztoja tyvärr gick tom, så några valpar i okt får vi inte. Men ny kull planeras ändå med valpar förhoppningsvis till jul, se mer under kullar.
Pil
 
2007 08 25
Södertälje, härligt ställe! Vi fick med oss hem Cert och BIM till Ztoja, CK till Inez, ett 1:a pris till Thai och ett 2:a pris till lilla Cajsa som var med på sin första utställning, (och hjälp vad trött man blir av det)!! Är så nöjd med dagen! Och stort grattis till kennel Iagos, även BIR-hunden var deras uppfödning, och massa andra fina placeringar!Pil


2007 05 18-19
Zelda är så stolt över sina barn, Redspot´s Paradis-Oskar "Coffee" och Redspot´s Lill-Stava "Stava", båda 1: pris på utställningen i Nyköping och jättefin kritik!! Ztoja också 1:a pris, 4:a i ökl, Inez 1:a pris och HP och Thai .... 1:a pris. Ingen dålig utdelning!
Pil
2007 07 05
Nu har vi varit över till Åland och Malin på kennel Eastfarm och hämtat hem Thai som jag deläger tillsammans med Åsa på kennel Red Delicious och som kommer att bo hos oss i Gnesta. Thai är en så mysig hund, glad, trevlig och positiv. Han har ju precis kommit till oss men vi känner redan att han kommer att passa in perfekt! Tack snälla Malin för förtroendet att låta oss ta hand om honom.
Pil

2007 06 16
Idag har vi varit i Avesta och ställt ut. Ztoja fick nöja sig med 1 ökl, 3 ökk.

Redspot´s Paradis-Oskar "Coffee" fick ett 1 junkl, 1 junkk och HP med sig hem, och dessutom fantastiskt fin kritik av domare Fredrik Norgren. Jättekul, det var hans första officiella utställning, Grattis familjen Moe!!

Och samma dag på Open Show i Gränna så blev Eastfarm´s In Fashion "Inez" BIS-junior, drygt 30 st konkurrenter hade hon! Så helgen är var helt ok!!
Pil


2007 05 18-19
En riktigt härlig helg i Hässleholm (förutom vädret) slutade med att Ztoja på fredagen blev 2 btk med CK och reserv Cacib, Inez 4 btk med CK och på lördagen slutade Ztoja 4 btk med CK och den som tog certet var Eastfarm´s In Fashion "Inez", det första men inte sista hoppas vi!!
Pil
2007 05 17
Vilken duktig matte som på utställningen i Botkyrka visade "Coffee", Redspot´s Paradis-Oskar, till BIR-valp med HP och sedan blev BIG 4:a! Hoppas att vi får se er på fler utställningar!Pil
2007 05 02
Så här stolt och glad är man när man har blivit godkänd i anlagsklass viltspår! Ztoja skötte sig perfekt, maxpoäng och HP!!


Pil
2007 03 31 - 2007 04 01
Stort, stort grattis till Bettan och Stava, Redspot´s Lill-Stava som på utställningen i Uddevalla på lördagen placerade sig 1 ukl 1 ukk med CK och 4 btkl, av 22 anmälda, endast slagen av två championtikar (och en som för dagen blev champion), och söndagens utdelning blev 1 ukl 3 ukk med HP och båda dagarna jättefin kritik! Så roligt för er som kämpat så länge! Jättegrattis också till kennel Red Delicious Åsa och Leva, Iagos Space som var den som på lördagen knep certet och därmed fick titeln svensk utställningchampion!


Pil
2007 03 29
Tack till våra duktiga praoelever, Fredrik och Nathalie, som varit och hjälpt oss med hundarna under veckan. Det har varit allt från bad och ringträning till viltspår och långpromenader med matsäck i vårsolen. Hoppas ni haft lika kul som hundarna!!!


Pil
2007 03 18
Rapport från Gävle:
Iagos My Best Frient, "Dennis"(pappa till Zeldas första kull) tog idag sitt andra Cert och blev BIM! Domare var Patric Ragnarsson. Nu är det bara ett kvar till championatet!!

Grattis Jennie och Tomas!

Pil
2007 03 04
Så har vi varit i Moheda också och utdelningen blev Ztoja 1 ökl, 2 ökk med CK, Ebba (Redspots Krösa-Maja) 1 ukl, 3 ukk och kompisarna Leva 1 ökl, 2 ökk och lilla cocker-kompisen Chansa 1 jukl med HP. Och både vi och hundarna hade lika kul som vanligt!

Pil
2007 02 17
Open Show i Solna blev en rolig dag, Redspot´s Paradis-Oskar, Coffee, fick ett HP och fin kritik
Pil
2007 02 17
Redspot´s Salia-Amalia, Cajsa fick också fin kritik, även om hon för dagen var "lite korrpulent" enligt domaren!! Nu är det slut på köttbullarna sa matte, hårda bud! Tack för att ni kom, och Cajsa, lycka till på din spårkurs !!!
Pil
2007 02 10
Ztoja, Iagos Escape
, blev 1 ökk 1 ökl med CK och 2 btkl med CERT i konkurrens med 34 tikar!!
Pil
2007 02 10
Inte nog med med det "lilla" Inez, Eastfarm´s In Fashion, placerade sig som 1 junkl 1 junkk med HP! Dessutom STORT GRATTIS till Betta och Stava, Redspot´s Lill-Stava, som efter massor av slit och träning äntligen fick sitt 1 ukl 4 ukk, det var ni verkligen värda! Ztojas syster Leva, Iagos Space, blev 3 ökl med CK och sist men inte minst (jo, faktiskt minst) grattis till cockerkompisen Chansa, Guldkulans Hey Jude, som i sin debut gick hem med 1 junkl. Det blev en lördag vi kommer att leva länge på!!!!

 


Top